GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ίσως όχι τόσο εγωιστής τελικά ο Κριστιάνο...

Η Ρεάλ βρίσκεται στα ημιτελικά του Champions League χάρη στο  1-0  επί της Ατλέτικο. Κι αν ο Τσιτσαρίτο Ερνάντες χρεώνεται το γκολ της ...

Ίσως όχι τόσο εγωιστής τελικά ο Κριστιάνο...

Η Ρεάλ βρίσκεται στα ημιτελικά του Champions League χάρη στο 1-0 επί της Ατλέτικο. Κι αν ο Τσιτσαρίτο Ερνάντες χρεώνεται το γκολ της πρόκρισης επί των «ροχιμπλάνκος», το μισό (και βάλε) θα έπρεπε να πιστωθεί στον Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Ο Πορτογάλος σταρ έστρωσε την μπάλα στο διάβα του Μεξικανού φορ, ο οποίος απλώς την έσπρωξε στα ανυπεράσπιστα δίχτυα. Αυτή ήταν η 19η ασίστ του 30χρονου άσου τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επίδοση του ιδίου σε όλη την καριέρα του. 

Κι έχει ακόμη οκτώ ή εννιά ματς (έξι στο πρωτάθλημα, δύο ή τρία στο Champions League) να τη διευρύνει ακόμη περισσότερο αποδεικνύοντας πως τελικά δεν είναι όσο εγωιστής νομίζει ο πολύς κόσμος. 

Πηγή: sports-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση