GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα πουλιά: Χιτσκοκική σκηνή την ώρα του φοβερού σεισμού στο Νεπάλ

Σκηνή βγαλμένη από τη διάσημη ταινία του Άλφρεντ Χίτσκοκ "Τα πουλιά", θυμίζει η αντίδραση των χιλιάδων πτηνών, τα οποία κάλυ...

Τα πουλιά: Χιτσκοκική σκηνή την ώρα του φοβερού σεισμού στο Νεπάλ Σκηνή βγαλμένη από τη διάσημη ταινία του Άλφρεντ Χίτσκοκ "Τα πουλιά", θυμίζει η αντίδραση των χιλιάδων πτηνών, τα οποία κάλυψαν τον ουρανό στην πρωτεύουσα του Νεπάλ, την ώρα που ο φονικός σεισμός ταρακούνησε την πόλη, καταστρέφοντας κτίρια και εγκλωβίζοντας ανθρώπους κάτω από τα ερείπια.

Στα πλάνα που κατέγραψε ένα ζευγάρι Τούρκων, φαίνονται τα πουλιά να ανεβαίνουν ψηλά στον ουρανό ενώ ένα τεράστιο σύννεφο σκόνης καλύπτει την πόλη.

Το ζευγάρι καθόταν σε ένα καφέ στο Κατμαντού, που βρισκόταν στον πέμπτο όροφο κτιρίου, όταν το έδαφος άρχισε να τραντάζεται. Στο βίντεο φαίνονται επίσης μπουκάλια να σπάνε, ενώ ακούγονται και οι απελπισμένες φωνές των ανθρώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση