GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πιθανός για σκάουτερ στην Εθνική ο Γιάννης Τοπαλίδης

Κοντά στην επιστροφή του στη "γαλανόλευκη" βρίσκεται ο Γιάννης Τοπαλίδης από το πόστο του "κατασκόπου" της Εθνικής ...

Πιθανός για σκάουτερ στην Εθνική ο Γιάννης Τοπαλίδης

Κοντά στην επιστροφή του στη "γαλανόλευκη" βρίσκεται ο Γιάννης Τοπαλίδης από το πόστο του "κατασκόπου" της Εθνικής Ανδρών.

Το δεξί χέρι του Ότο Ρεχάγκελ από το 2001 μέχρι το 2010 βρέθηκε στο Βουκουρέστι στις 29 Μαρτίου για να παρακολουθήσει το παιχνίδι Ρουμανία – Νησιά Φερόε με το βλέμμα στραμμένο κυρίως στους φιλοξενούμενους, τους οποίους η Εθνική θα αντιμετωπίσει στις 13 Ιουνίου.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου Γιώργος Καραγκούνης σε συνεννόηση με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Σέρχιο Μαρκαριάν, συζήτησε με τον Γιάννη Τοπαλίδη και συμφώνησε με τον πρώην άμεσο συνεργάτη του Ρεχάγκελ να λειτουργήσει ως σκάουτερ της Εθνικής στον αγώνα της Ρουμανίας με τα Νησιά Φερόε στο Βουκουρέστι.

Για την ώρα δεν υπάρχει οριστική συμφωνία της ομοσπονδίας με τον Γιάννη Τοπαλίδη. Ένα πρώτο βήμα έχει γίνει ωστόσο μετά το Πάσχα αναμένεται να δρομολογηθούν οι τελικές εξελίξεις και πιθανότατα να επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον 52χρονο προπονητή, που θα αναλάβει χρέη σκάουτερ της "γαλανόλευκης".

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση