GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρέθηκε η Βίκυ Σταμάτη στο Χαϊδάρι

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, εντοπίστηκε η Βίκυ Σταμάτη, στο Χαΐδάρι, λίγες μόλις ώρες μετά την απόδρασή της από το Δρομοκαΐτ...

Βρέθηκε η Βίκυ Σταμάτη στο Χαϊδάρι

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, εντοπίστηκε η Βίκυ Σταμάτη, στο Χαΐδάρι, λίγες μόλις ώρες μετά την απόδρασή της από το Δρομοκαΐτειο.

Ειδοποιήθηκαν οι αρχές ότι η κυρία Σταμάτη βρέθηκε στην εκκλησία της Παναγίτσας στο Χαϊδάρι.

Πληροφορίες του «Βήματος» λένε ότι μέσω του δικηγόρου της κ. Φραγκίσκου Ραγκούση η κυρία Βίκυ Σταμάτη - Τσοχατζοπούλου έχει εκδηλώσει την επιθυμία να παραδοθεί στην εισαγγελία εφετών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κυρία Σταμάτη έχει επικοινωνήσει μέσω τρίτου με τον δικηγόρο της και εκδηλώνει την επιθυμία να εμφανιστεί στη δικαιοσύνη και ειδικότερα στον εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη ο οποίος διενεργεί την έρευνα για τη φυγή της από το Δρομοκαϊτειο ώστε να διασφαλιστεί η οικειοθελείς εμφάνισή της.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του news.gr, αυτή την ώρα ο προϊστάμενος της Εισαγγελέας Εφετών Ι. Ντογιάκος βρίσκεται καθ οδόν για το Χαϊδάρι, ενώ επί τόπου σπεύδουν και οι συνήγοροι της Βίκυς Σταμάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση