GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιος Κενυάτη αξιωματούχου συμμετείχε στο μακελειό της Γκαρίσα

Ένας από τους ισλαμιστές ενόπλους της σομαλικής οργάνωσης αλ-Σαμπάμπ που συμμετείχε στην πολύνεκρη επίθεση στο πανεπιστήμιο της πόλης Γ...

Γιος Κενυάτη αξιωματούχου συμμετείχε στο μακελειό της Γκαρίσα

Ένας από τους ισλαμιστές ενόπλους της σομαλικής οργάνωσης αλ-Σαμπάμπ που συμμετείχε στην πολύνεκρη επίθεση στο πανεπιστήμιο της πόλης Γκαρίσα, στην Κένυα, είναι γιος ενός κυβερνητικού αξιωματούχου της χώρας, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

Ο εκπρόσωπος Μουέντα Ντζόκα ανακοίνωσε ότι ο Αμπντιραχίμ Αμπντουλαχί, γιος αξιωματούχου από την κομητεία Μαντέρα, κοντά στα σύνορα με τη Σομαλία, ήταν ένας από τους τέσσερις ενόπλους που εξαπέλυσαν επίθεση την Πέμπτη στο πανεπιστήμιο της Γκαρίσα σκοτώνοντας περίπου 150 ανθρώπους.

"Ο πατέρας είχε αναφέρει στις υπηρεσίες ασφαλείας ότι ο γιος του είχε εξαφανιστεί από το σπίτι....και βοηθούσε την αστυνομία να τον εντοπίσει όταν σημειώθηκε η τρομοκρατική επίθεση στη Γκαρίσα", αναφέρει ο Ντζόκα σε γραπτό μήνυμά του προς το Reuters.

Σύμφωνα με πηγή του Reuters, ο Αμπντουλαχί, πρώην φοιτητής Νομικής στο πανεπιστήμιο του Ναϊρόμπι, εντάχθηκε στην αλ-Σαμπάμπ μετά την αποφοίτησή του, το 2013. “Ήταν πολύ καλός μαθητής, αλλά μετά του μπήκαν αυτές οι τρελές ιδέες”, πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση