GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όχι σε εισαγωγή στις Επιστήμες Οικονομίας-Πληροφορικής από τη Θεωρητική

Δεν έγινε αποδεκτό η πρόταση  της ΟΛΜΕ, ώστε στο  5ο  Επιστημονικό Πεδίο ,δηλαδή στις Επιστήμες Οικονομίας Πληροφορικής, να είναι εφικτ...

Όχι σε εισαγωγή στις Επιστήμες Οικονομίας-Πληροφορικής από τη Θεωρητική

Δεν έγινε αποδεκτό η πρόταση  της ΟΛΜΕ, ώστε στο  5ο  Επιστημονικό Πεδίο ,δηλαδή στις Επιστήμες Οικονομίας Πληροφορικής, να είναι εφικτή η πρόσβαση και από την 1η Ομάδα Προσανατολισμού των Ανθρωπιστικών Σπουδών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας το εξεταστικό έχει κλειδώσει και δεν αναμένονται αλλαγές στα όσα αναφέρονται στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας που κατατίθεται άμεσα στη Βουλή. 

 Όσον αφορά τα ωρολόγιο πρόγραμμα της Γ Λυκείου αυτό έχει ήδη δημοσιευτεί. Για τη Β Λυκείου δεν υπάρχει αναφορά αλλά πληροφορίες μας θέλουν να επιστρέφει στα μαθήματα κατεύθυνσης η Χημεία της Β Λυκείου. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ΟΛΜΕ δεκτό έγινε το αίτημά της για κατάργηση των Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης από το νέο σχολικό έτος. 

Καλόγηρος Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση