GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αδυναμία του Τσακαλώτου στα ...κίτρινα

Δεν κρύβει την μεγάλη του αδυναμία στο κίτρινο χρώμα, ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος α...

Δεν κρύβει την μεγάλη του αδυναμία στο κίτρινο χρώμα, ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος αναλαμβάνει τον συντονισμό της εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης.
Οι δημόσιες εμφανίσεις του όπου έχει πάνω του μια πινελιά από κίτρινο χρώμα είναι πολλές. Είτε πρόκειται για παντελόνι, είτε γιαπουκάμισο, είτε για κασκόλ είτε για φουλάρι, είτε για... handsfree.
Οι ψυχολόγοι αναλύοντας τις επιλογές χρωμάτων στο ντύσιμο λένε ότι, το κίτρινο χρώμα αγαπούν όσοι θέλουν να αποδείξουν την πνευματικότητα και τη σπιρτάδα του μυαλού τους. Θα πρέπει όμως όσοι το αγαπούν πολύ σαν χρώμα να αποφεύγουν τα πολλά και τα πολύ έντονα κίτρινα ρούχα γιατί εκτός από έξυπνοι κινδυνεύουν να φανούν και... ξινοί.
Με το κίτρινο handsfree






Με κίτρινο παντελόνι



Με κίτρινο πουκάμισο
Mε κιτρινόμαυρο κασκόλ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση