GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάρδας: Ποια πτώχευση τη Μεγάλη Πέμπτη; Αυτά είναι ανοησίες

Ως "ανοησίες" χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας τα περί πτώχευσης τη Μεγάλη Πέμπτη, ενώ εμφανίζε...

Μάρδας: Ποια πτώχευση τη Μεγάλη Πέμπτη; Αυτά είναι ανοησίες

Ως "ανοησίες" χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας τα περί πτώχευσης τη Μεγάλη Πέμπτη, ενώ εμφανίζεται και αισιόδοξος για την πορεία της χώρας. 

Ο κ. Μάρδας διαβεβαιώνει πως όλες οι κρατικές υποχρεώσεις ως το τέλος του μήνα μπορούν να αποπληρωθούν, ενώ υποστηρίζει έχουν ήδη εξασφαλιστεί τα χρήματα για την δόση του ΔΝΤ στις 9 Απριλίου.

Αναλυτικά η ανάρτησή του στο facebook:

"Kαι ένα Σαββατοκύριακο ηρεμίας... Παρά τις ανοησίες που διαβάζω περί πτώχευσης την Μεγάλη Πέμπτη (και γιατί όχι Μεγάλη Παρασκευή άραγε;) σε διάφορα blogs κ.λπ, οι υποχρεώσεις μας απέναντι στο ΔΝΤ θα πληρωθούν κανονικά και τα χρήματα γι' αυτό έχουν δεσμευτεί από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας. Άλλες υποχρεώσεις σε τρίτους (ΔΝΤ, ΕΚΤ) δεν έχουμε έως το τέλος του μήνα και με τα δεδομένα που έχουμε, όλα (μισθοί συντάξεις κ.λπ) πληρώνονται κανονικά τον Απρίλιο... και οι διαπραγματεύσεις βέβαια τρέχουν! Αν και μπορεί να θεωρηθεί τολμηρή η ακόλουθη άποψη, έχω την αίσθηση, με τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας και τα όσα προσδοκούμε να θα υλοποιηθούν, ότι τα δύσκολα τα αφήσαμε πίσω μας. Το μόνο που μένει είναι να πάψει η ασφυξία στην αγορά".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση