GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο υπ. Δικαιοσύνης περνά το χαρτοφυλάκιο Προστασίας του Πολίτη

Με τροπολογία στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ' δρομολογείται η μεταφορά του χαρτοφυ...

Στο υπ. Δικαιοσύνης περνά το χαρτοφυλάκιο Προστασίας του Πολίτη

Με τροπολογία στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ' δρομολογείται η μεταφορά του χαρτοφυλακίου Προστασίας του Πολίτη από το υπουργείο Εσωτερικών στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Η τροπολογία κατατέθηκε ήδη στο νομοσχέδιο, και στην αιτιολογική έκθεση αναφέρεται ότι "η προτεινόμενη ρύθμιση υπάγει σε μια ενιαία διοικητική δομή τους φορείς διασφάλισης της δημόσιας ζωής, της ευνομίας, ασφαλείας και προστασίας του πολίτη με εκείνους που μεριμνούν για την απονομή δικαιοσύνης, την αντιμετώπιση της παραβατικότητας, την προστασία των ελευθεριών και την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με σκοπό την επίτευξη αποτελεσματικότερης και αμεσότερης συνεργασίας μεταξύ τους.

Σημειώνεται ότι η μεταφορά του χαρτοφυλακίου αποφασίστηκε σε σύσκεψη που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, λίγες ώρες μετά το επεισόδιο με αντιεξουσιαστές στο προαύλιο της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση