GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτακτη Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ για το μεταναστευτικό

Έκτακτη Σύνοδο Κορυφής για το φλέγον ζήτημα των αυξημένων μεταναστευτικών ροών προς τη νότια Ευρώπη συγκαλεί ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού ...

Εκτακτη Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ για το μεταναστευτικό

Έκτακτη Σύνοδο Κορυφής για το φλέγον ζήτημα των αυξημένων μεταναστευτικών ροών προς τη νότια Ευρώπη συγκαλεί ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, μετά τη νέα μεγάλη ναυτική τραγωδία με εκατοντάδες νεκρούς μετανάστες στη Μεσόγειο.

Ακολουθώντας τον Ιταλό πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι, ο Τουσκ κάλεσε τους Ευρωπαίους ηγέτες σε Σύνοδο Κορυφής την Πέμπτη, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα αυτό και να αναζητηθεί μία κοινή γραμμή από όλες τις χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

"Αποφάσισα να συγκαλέσω μια έκτακτη ευρωπαϊκή σύνοδο αυτήν την Πέμπτη με θέμα την κατάσταση στην Μεσόγειο", αναφέρει σήμερα ο Τουσκ στο λογαριασμό του στο Twitter.

Σημειώνεται ότι σήμερα συναντώνται στο Λουξεμβούργο Ευρωπαίοι υπουργοί Εξωτερικών και Εσωτερικών, με στόχο να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της μετανάστευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση