GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπε η Βίκυ Σταμάτη στην κατάθεση της για εξοπλιστικά και μίζες

Οι «συγκλονιστικές αποκαλύψεις» για τις μίζες των εξοπλιστικών φαίνεται ότι δεν ήρθαν από τα χείλη της Βίκυς Σταμάτη.   Στην πεντάωρη κ...

Τι είπε η Βίκυ Σταμάτη στην κατάθεση της για εξοπλιστικά και μίζες
Οι «συγκλονιστικές αποκαλύψεις» για τις μίζες των εξοπλιστικών φαίνεται ότι δεν ήρθαν από τα χείλη της Βίκυς Σταμάτη.
 
Στην πεντάωρη κατάθεση της ενώπιον του εισαγγελέα Πεπόνη η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου φέρεται να αναφέρθηκε κυρίως στην απόδραση της από το Δρομοκαΐτειο και τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή μετά την απόρριψη του πέμπτου αιτήματος αποφυλάκισης της. Στο πλαίσιο αυτό η Βίκυ Σταμάτη, σύμφωνα με πληροφορίες, από το περιβάλλον της φέρεται να μίλησε για δυο πολιτικά πρόσωπα τα οποία όπως ισχυρίστηκε στοχεύουν  στην εξόντωση της ίδιας και του συζύγου της Άκη Τσοχατζόπουλου.
 
Οι πληροφορίες συγκλίνουν στο γεγονός ότι η Βίκυ Σταμάτη επέμεινε ότι είναι αθώα και δεν έδωσε, στις εισαγγελικές αρχές, στοιχεία τέτοια που να ανατρέπουν τα έως τώρα δεδομένα στην δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη με πρωταγωνιστή τον Άκη Τσοχατζόπουλο.  
 
Πάντως, όπως φέρεται να εξήγησε στην Βίκυ Σταμάτη ο εισαγγελέας Πεπόνης – διενεργεί την έρευνα για την απόδραση- ο ίδιος δεν έχει αρμοδιότητα για οποιαδήποτε πράξη, ωστόσο, θα διαβιβάσει αρμοδίως την κατάθεσή της.
 
Σύμφωνα με τον συνήγορο της Φραγκίσκο Ραγκούση η κατάθεση της Βίκυς Σταμάτη θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη προκειμένου να αξιολογηθεί. Στη συνέχεια η κατάθεση -αν κριθεί απαραίτητο- θα διαβιβαστεί στο Εφετείο όπου γίνεται, σε δεύτερο βαθμό, η  δίκη των εξοπλιστικών στην οποία εκτός από τον Άκη Τσοχατζόπουλο είναι κατηγορούμενη και  η Βίκυ Σταμάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση