GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί πήγε νύχτα στο Μαξίμου ο νέος πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ...

Πεδίο έντονης αντιπαράθεσης μεταξύ Ελλάδας και δανειστών παραμένει το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, την ώρα που κορυφώνονται οι διαπραγμα...

Πεδίο έντονης αντιπαράθεσης μεταξύ Ελλάδας και δανειστών παραμένει το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, την ώρα που κορυφώνονται οι διαπραγματεύσεις της Αθήνας και των εταίρων της, με στόχο την επίτευξη συμφωνίας και την αποφυγή του εφιαλτικού σεναρίου της πιστωτικής ασφυξίας για την ελληνική οικονομία.
Κατά τις πληροφορίες, οι δανειστές επιμένουν για την αναθεώρηση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων, πιέζοντας για τη διάθεση των εσόδων από το πρόγραμμα για την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους.
Οι εταίροι επιμένουν για έσοδα από τις αποκρατικοποιήσεις, ύψους 22,3 δισ. ευρώ έως το 2020, στόχο τον οποίο η ελληνική κυβέρνηση χαρακτηρίζει μη ρεαλιστικό, δεδομένου του μειωμένου επενδυτικού ενδιαφέροντος.
Η ελληνική κυβέρνηση, όπως αυτό αποτυπώθηκε στην 26σέλιδη λίστα που εστάλη την περασμένη Τετάρτη στους δανειστές - διατηρεί τον πήχη για τα έσοδα από τις αποκρατικοποιήσεις στα 1,5 δισ. ευρώ για το 2015.
Η Αθήνα δεσμεύεται πως θα τιμήσει όλες τις συμφωνίες που έχουν ήδη δρομολογηθεί, καθώς και πως θα εργαστεί για την ολοκλήρωση των διαγωνισμών που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Υπό το πρίσμα αυτό δεν είναι τυχαίο ότι το βράδυ της Παρασκευής πέρασε σχεδόν εν κρυπτώ την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στ. Πιτσιόρλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση