GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το παρασκήνιο από το δείπνο Σαμαρά με τους νέους βουλευτές - ΒΙΝΤΕΟ

Ανάμεσα στους 12 νεοεκλεγέντες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που δείπνησαν μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά, σε εστιατόριο στην Κηφισιά, ήταν ο Γ...

Το παρασκήνιο από το δείπνο Σαμαρά με τους νέους βουλευτές - ΒΙΝΤΕΟ

Ανάμεσα στους 12 νεοεκλεγέντες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που δείπνησαν μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά, σε εστιατόριο στην Κηφισιά, ήταν ο Γιώργος Κουμουτάκος, ο Βασίλης Γιόγιακας από τον νομό Θεσπρωτίας, ο βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής, η βουλευτής επικρατίας, κα Κεραμέως, ο Στέργιος Γιαννάκης από την Πρέβεζα και ο κ. Δημοσχάκης, βουλευτής Έβρου.

Ο Αντώνης Σαμαράς προσπαθεί να "δέσει" την Κοινοβουλευτική Ομάδα, βλέποντας αντιδράσεις που υπάρχουν στο εσωτερικό του κόμματος, όσο αφορά το πρόσωπό του.

Σε ό,τι αφορά το πολιτικό προσκήνιο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, είπε ότι θα υπάρξει επιστροφή, ότι θα δικαιωθούμε, διότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά, η κυβέρνηση δεν μπορεί να τα χειριστεί και μάλιστα τους έφερε ως παράδειγμα τον Νικολά Σαρκοζί, λέγοντάς τους, βλέπετε πως έκανε “come back” στη Γαλλία.

Ενώ ο κ. Σαμαράς έδωσε ημερομηνία ορόσημο, λέγοντας πως τον Ιούνιο θα έχουμε καταιγιστικές εξελίξεις.   

Δείτε το βίντεο από το STAR:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση