GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας βρίσκει "ανόητη" τη σύνδεση πολεμικών αποζημιώσεων -χρέους

Aπορρίπτει τις αξιώσεις της Ελλάδας για τις πολεμικές αποζημιώσεις ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, χαρακτηρίζοντας μάλιστα ανόητη τη σύνδεση των αποζημ...

Ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας βρίσκει ανόητη τη σύνδεση πολεμικών αποζημιώσεων -χρέους

Aπορρίπτει τις αξιώσεις της Ελλάδας για τις πολεμικές αποζημιώσεις ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, χαρακτηρίζοντας μάλιστα ανόητη τη σύνδεση των αποζημιώσεων με το ελληνικό χρέος.

"Ειλικρινά, το βρίσκω ανόητο" ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας και επικεφαλής των Σοσιαλδημοκρατών. 

Θα είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας να της δοθεί κάποιο περιθώριο ελευθερίας στο πώς θα λύσει το χρηματοδοτικό της πρόβλημα είπε ο Γκάμπριελ, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι "αυτό το περιθώριο δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τις πολεμικές αποζημιώσεις και το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο"

Το να συνδυάζει κανείς αυτά τα δύο θέματα μαζί, απλώς κάνει τη ζωή ευκολότερη σε εκείνους που δεν θέλουν να δώσουν αυτή τη δυνατότητα στην Ελλάδα, συμπλήρωσε ο Γκάμπριελ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση