GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαρακόπουλος: Να κάνουμε νέα αρχή αλλιώς θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ

Συνέδριο προκειμένου να γίνει μία νέα αρχή ζητεί ο βουλευτής της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος ο οποίος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. &quo...

Χαρακόπουλος: Να κάνουμε νέα αρχή αλλιώς θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ

Συνέδριο προκειμένου να γίνει μία νέα αρχή ζητεί ο βουλευτής της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος ο οποίος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

"Εάν δεν θέλουμε να έχει και η ΝΔ την κατάληξη του ΠΑΣΟΚ οφείλουμε να δούμε την πραγματικότητα κατάματα και να κάνουμε μια νέα αρχή στην παράταξη. Γι' αυτό και ζήτησα συνέδριο του κόμματος. Είμαι βέβαιος, ότι με σωφροσύνη, χωρίς βεβιασμένες ενέργειες, συντεταγμένα μπορούμε να βρούμε τις λύσεις που απαιτούνται, προς όφελος της παράταξης και της χώρα αναφέρει σε συνέντευξή του στην "Εφημερίδα των Συντακτών"

Μάλιστα ο κ. Χαρακόπουλος τονίζει ότι "προέχει η σωτηρία της χώρας" αυτή την ώρα και προσθέτει ότι όπως έχει χειριστεί τα πράγματα η κυβέρνηση όλα μπορεί να συμβούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση