GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουρίστες χάθηκαν σε φαράγγι στην Κρήτη

Σε ένα φαράγγι στην περιοχή Σκαρόνερο στα δυτικά του χωριού Καμάρες στο Ηράκλειο της Κρήτης χάθηκε μια παρέα τουριστών. Για την ώρα, πα...

Τουρίστες χάθηκαν σε φαράγγι στην Κρήτη

Σε ένα φαράγγι στην περιοχή Σκαρόνερο στα δυτικά του χωριού Καμάρες στο Ηράκλειο της Κρήτης χάθηκε μια παρέα τουριστών. Για την ώρα, παρά τις έρευνες δεν έχουν εντοπιστεί.

Οι πληροφορίες για την παρέα που αναζητείται είναι συγκεχυμένες τόσο ως προς τον αριθμό τους -αφού άλλοι μιλούσαν για τέσσερα άτομα και άλλοι για έξι έως οκτώ- αλλά και για το αν επιχείρησαν τελικά να περάσουν το φαράγγι, καθώς το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό τους, βρέθηκε σταθμευμένο στην είσοδο του φαραγγιού, αλλά είναι άγνωστο αν οι ίδιοι συνέχισαν την πορεία τους σ αυτό ή έχουν κατασκηνώσει κάπου αλλού.

Οι τουρίστες αναζητούνται από χθες αλλά παρά τις έρευνες δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί ίχνη τους.

Στην περιοχή έγιναν έρευνες από κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και της ΕΛΑΣ που έφθασαν μέχρι σε ένα σημείο του φαραγγιού αφού από εκεί και μετά υπήρχε χιόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση