GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Κλαυθμώνος η συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Κάλεσμα προς όλους απευθύνει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ), ενόψει της Εργατικής Πρωτομαγιάς την Παρασκευή, να συμμετάσχουν σ...

Στην Κλαυθμώνος η συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς Κάλεσμα προς όλους απευθύνει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ), ενόψει της Εργατικής Πρωτομαγιάς την Παρασκευή, να συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων, στις 11.00 το πρωί στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του ΕΚΑ, «η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει τους εργαζόμενους, σε όλες τις χώρες του κόσμου, αντιμέτωπους με τις πολιτικές λιτότητας και της συρρίκνωσης των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων τους».

Το μέγεθος της επίθεσης, προστίθεται, επιβάλει σε όλους τους εργαζόμενους να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να ξανακερδίσουν όσα έχασαν. Στο πλευρό των ελληνικών συνδικάτων θα βρίσκονται πολλές συνδικαλιστικές οργανώσεις της ΕΕ για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους και για έναν κόσμο δικαιότερο, χωρίς φτώχεια, εκμετάλλευση, καταπίεση και εξαθλίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση