GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγγραφο-ντοκουμέντο για τα διαθέσιμα των νοσοκομείων εκθέτει τον Κουρουμπλή. Την παραίτησή του ζητά η ΝΔ...

Μείζον θέμα έχει δημιουργηθεί με τα διαθέσιμα των νοσοκομείων. Τη διαβεβαίωση ότι οι πάροχοι του ΕΟΠΥΥ θα εξοφληθούν κανονικά από τον ορ...


Μείζον θέμα έχει δημιουργηθεί με τα διαθέσιμα των νοσοκομείων.
Τη διαβεβαίωση ότι οι πάροχοι του ΕΟΠΥΥ θα εξοφληθούν κανονικά από τον οργανισμό, έδιναν νωρίτερα σήμερα στενοί συνεργάτες του υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή, οι οποίοι επισημαίνουν, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείουυ ότι δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα στις πληρωμές. Ήδη, όπως εξηγούν, το υπουργείο Υγείας έχει καταβάλλει στον ΕΟΠΥΥ 43,7εκ. ευρώ, για το Μάρτιο και προτίθεται να δώσει το χρηματικό ποσό που θα καλύψει τις ανάγκες του οργανισμού και για τον Απρίλιο.

Χθες οι εκπρόσωποι του φαρμακευτικού κλάδου είχαν συνάντηση και ζήτησαν να δουν τον πρωθυπουργό, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι οι πάροχοι θα εισπράξουν κανονικά όσα τους οφείλει ο ΕΟΠΥΥ.Οι ίδιοι κύκλοι από το υπουργείο Υγείας, αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να δημιουργείται ανησυχία στους πολίτες, όσον αφορά τα ταμειακά διαθέσιμα των νοσοκομείων. Όπως δε τονίζουν δεν έχει ζητηθεί από τον υπουργό Υγείας να δεσμευτούν τα ταμειακά διαθέσιμα των νοσοκομείων.
Μάλιστα σε ερώτηση του ΑΠΕ - ΜΠΕ αν υπάρχει το ενδεχόμενο αυτό, στενοί συνεργάτες του υπουργού υγείας εκτιμούσαν ότι σε κάθε περίπτωση δεν θα χρειαστεί στο μέλλον να δοθούν τα διαθέσιμα των νοσοκομείων.
Ομως από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, πριν από λίγο εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Το πρωί το Υπουργείο Υγείας διαβεβαίωνε με επίσημη διαρροή του στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΠΕ, ότι δεν του ζητήθηκε να δεσμευτούν τα ταμειακά διαθέσιμα των νοσοκομείων. Και διαβεβαίωνε μάλιστα ότι δεν θα χρειαστούν ούτε στο μέλλον να δοθούν.
Την ίδια στιγμή απέστελλε σε όλα τα νοσοκομεία ρητή εντολή μεταφοράς των διαθεσίμων τους σε λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος.
Ο κ. Κουρουμπλής δεν μπορεί να σταθεί πλέον ούτε ένα λεπτό στη θέση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση