GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Βαρουφάκης ξαναπήγε χθες στα Εξάρχεια αλλά για... ποτό!

Στα Εξάρχεια επέστρεψε ο Γιάννης Βαρουφάκης αλλά αυτή τη φορά για να πιει ένα ποτό. Σε συζήτηση που είχε στη Βουλή αποκάλυψε ότι χθες π...

Ο Βαρουφάκης ξαναπήγε χθες στα Εξάρχεια αλλά για... ποτό! Στα Εξάρχεια επέστρεψε ο Γιάννης Βαρουφάκης αλλά αυτή τη φορά για να πιει ένα ποτό.

Σε συζήτηση που είχε στη Βουλή αποκάλυψε ότι χθες πήγε στα Εξάρχεια για ένα ποτό και είπε ότι δεν έκατσε για φαγητό στην περιοχή γιατί ήταν πολύ κουρασμένος. 

Σε διάλογο που είχε - στο διάδρομο - ο υπουργός με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη, ο τελευταίος σε χαλαρή διάθεση του πρότεινε κάθε φορά που πηγαίνει στην γειτονιά του να τον παίρνει τηλέφωνο, για να λάβει την απάντηση από τον Γιάννη Βαρουφάκη ότι «τα Εξάρχεια είναι και δική μου γειτονιά αν και τώρα μένω στην Πλατεία Μαβίλλης».

«Και εμένα είναι η περιοχή μου. Ηταν γιατί τα τελευταία χρόνια μετακόμισα. Πήγαινα όμως και θα εξακολουθήσω να πηγαίνω» είπε ο κ. Βαρουφάκης για να συνεχίσει «μάλιστα την επόμενη του επεισοδίου πήγα και πάλι στα Εξάρχεια».

«Για φαγητό;» τον ρώτησαν. «Όχι για ένα γρήγορο ποτό. Ήμασταν πολύ κουρασμένοι» απάντησε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση