GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δολοφονική επίθεση στο πούλμαν της Φενέρμπαχτσε

Πυρά από αγνώστους δέχτηκε το λεωφορείο που μετέφερε την τουρκική ποδοσφαιρική ομάδα Φενέρμπαχτσε το βράδυ του Σαββάτου έξω στην πόλη τ...

Δολοφονική επίθεση στο πούλμαν της Φενέρμπαχτσε

Πυρά από αγνώστους δέχτηκε το λεωφορείο που μετέφερε την τουρκική ποδοσφαιρική ομάδα Φενέρμπαχτσε το βράδυ του Σαββάτου έξω στην πόλη της Τραπεζούντας, στα βορειοανατολικά της Τουρκίας.

Από τα πυρά τραυματίστηκε ο οδηγός του οχήματος, όπως ανέφεραν πηγές της τουρκικής ομάδας, η οποία έχει την έδρα της στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με τον Μαχμούτ Ουσλού, που ήταν ο επικεφαλής της αποστολής και επέβαινε στο λεωφορείο, το όχημα δέχτηκε αρκετές ριπές και ενώ ταξίδευε στην εθνική οδό μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στην Ριζεσπόρ. Ο οδηγός του οχήματος, αν και τραυματισμένος στο πρόσωπο, κατάφερε να σταματήσει το βαρύ όχημα και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τον Μαχμούτ Ουσλού.

Ο αρχηγός της αποστολής της τουρκικής ομάδας κατήγγειλε ότι οι δράστες της επίθεσης ήθελαν να ανατρέψουν το λεωφορείο και συνεπώς, να σκοτώσουν τους παίκτες. “Είναι απίστευτο”, είπε ο Ουσλού μιλώντας στην τουρκική τηλεόραση, η οποία μετέδωσε εικόνες με το μπροστινό μέρος του λεωφορείου, να είναι σχεδόν διάτρητο από σφαίρες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε, κανένας ποδοσφαιριστής δεν τραυματίστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση