GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με ποια συναντήθηκε ο Προκόπης Παυλόπουλος...

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο είχε χθες  Πέμπτη η Σοφία Στάικου, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ομ...

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο είχε χθες  Πέμπτη η Σοφία Στάικου, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ομίλου Πειραιώς . Στην ατζέντα της συνάντησης βρέθηκαν το το έργο και τις δράσεις του Ιδρύματος.
Σημειώνεται ότι το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) υποστηρίζει τη διάσωση και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας με έμφαση στη βιοτεχνική και βιομηχανική τεχνολογία, και προωθεί τη σύνδεση του Πολιτισμού με το Περιβάλλον. Για να υλοποιήσει το έργο του, το Ίδρυμα αξιοποιεί μεταξύ άλλων, το Δίκτυο Θεματικών Μουσείων στην ελληνική περιφέρεια, το Ιστορικό του Αρχείο, τη Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος, το ερευνητικό του έργο, τις εκδόσεις του, τα εκπαιδευτικά του προγράμματα καθώς και πολιτιστικές και επιστημονικές εκδηλώσεις.
Αξίζει να αναφερθεί ότι τα Θεματικά Μουσεία του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς υποδέχονται περισσότερους από 100.000 επισκέπτες κάθε χρόνο, ενώ απασχολούν, ως προσωπικό, μέλη της τοπικής κοινωνίας. Πρόκειται για κοινωφελές ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση