GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυβέρνηση: Θα σας απογοητεύσουμε, δεν προετοιμαζόμαστε για χρεοκοπία

Καθησυχαστική και ταυτόχρονα γεμάτη αιχμές προς πάσα κατεύθυνση ήταν η απάντηση της ελληνικής κυβέρνησης απέναντι στα δημοσιεύματα που ...

Κυβέρνηση: Θα σας απογοητεύσουμε, δεν προετοιμαζόμαστε για χρεοκοπία

Καθησυχαστική και ταυτόχρονα γεμάτη αιχμές προς πάσα κατεύθυνση ήταν η απάντηση της ελληνικής κυβέρνησης απέναντι στα δημοσιεύματα που φέρουν την Ελλάδα να προετοιμάζεται για χρεοκοπία.

"Η Ελλάδα, θα τους απογοητεύσουμε για μια ακόμα φορά, δεν προετοιμάζεται για καμιά χρεοκοπία -το ίδιο ισχύει και για τους δανειστές" σημείωναν χαρακτηριστικά κύκλοι της κυβέρνησης σε απάντησή τους στο δημοσίευμα των Financial Times.

Μάλιστα σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς με στόχο μια αμοιβαία επωφελή λύση.

"Η 24η Απριλίου θα αποδειχθεί μια ακόμα ημερομηνία που δεν θα συμβεί το "τέλος του κόσμου" αναφέρουν οι ίδιοι κύκλοι επισημαίνοντας ότι έχουν προηγηθεί η ημερομηνία των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, η 28η Φεβρουαρίου, η οποία ήταν η ημερομηνία λήξης της συμφωνίας Σαμαρά και η 9η Απριλίου, η οποία ήταν η ημερομηνία αποπληρωμής δόσης προς το ΔΝΤ.

Αυτό που φαίνεται να ενοχλεί είναι ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να βάλει τέλος στις πολιτικές λιτότητας βάζοντας ψηλά στην ευρωπαϊκή ατζέντα το ζήτημα της ανάπτυξης, αναφέρουν οι κυβερνητικοί κύκλοι, καταλήγοντας ότι περιμένουν με ενδιαφέρον το άρθρο των FT της 25ης Απριλίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι Financial Times, επικαλούμενοι κύκλους που πρόσκεινται στην ελληνική κυβέρνηση, ανέφεραν ότι η Ελλάδα ετοιμάζεται να προχωρήσει σε ένα δραματικό βήμα και να κηρύξει πτώχευση εκτός και αν μπορέσει να κλείσει συμφωνία με τους διεθνείς πιστωτές της, έως τα τέλη του Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση