GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χατζηνικολάου: Να ανοίξει σοβαρός διάλογος για το μεταναστευτικό - ΒΙΝΤΕΟ

«Είναι θέμα-βόμβα αυτό. Και είναι θέμα-βόμβα και για τον τουρισμό μας», σχολίασε ο Νίκος Χατζηνικολάου για το μεταναστευτικό ζήτημα. «Υπά...

Νίκος Χατζηνικολάου: Να ανοίξει σοβαρός διάλογος για το μεταναστευτικό - ΒΙΝΤΕΟ
«Είναι θέμα-βόμβα αυτό. Και είναι θέμα-βόμβα και για τον τουρισμό μας», σχολίασε ο Νίκος Χατζηνικολάου για το μεταναστευτικό ζήτημα.
«Υπάρχουν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων, οι οποίοι προέρχονται από τη Συρία και άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής, έτοιμοι να μπουν στον ελληνικό χώρο. Έτοιμοι να πάνε στα νησιά μας. Πληροφορούμαι δε, ότι οι άνθρωποι του Λιμενικού, οι οποίοι σε ορισμένες περιπτώσεις το προηγούμενο διάστημα λειτουργούσαν και αποτρεπτικά, δηλαδή προσπαθούσαν να κάνουν κάποιους ελέγχους, να μην είναι “μπάτε σκύλοι, αλέστε” το Αιγαίο, νιώθουν αυτή τη στιγμή ότι δεν έχουν σαφές πλαίσιο δράσης», τόνισε ο Νίκος Χατζηνικολάου.
«Νομίζω ότι σε ένα εθνικό θέμα σαν αυτό πρέπει να ανοίξει σοβαρός διάλογος, στον οποίο να μετάσχει και η κοινωνία», συμπλήρωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση