GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρετανία: Ντέρμπι αναμένεται στις βουλευτικές εκλογές

Με τις εκλογές στη Βρετανία να απέχουν πλέον μόλις οκτώ ημέρες, οι Συντηρητικοί του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον και το Εργατικό Κόμμα...

Βρετανία: Ντέρμπι αναμένεται στις βουλευτικές εκλογές

Με τις εκλογές στη Βρετανία να απέχουν πλέον μόλις οκτώ ημέρες, οι Συντηρητικοί του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον και το Εργατικό Κόμμα, η αξιωματική αντιπολίτευση, καταλαμβάνουν ίσο ποσοστό των προθέσεων ψήφου, ένα 35%, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας ComRes η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου ITV News και της καθημερινής εφημερίδας The Daily Mail.

Τα δύο παραδοσιακά κόμματα εξουσίας της Βρετανίας εμφανίζονται να συγκεντρώνουν ίσο, ή σχεδόν ίσο, ποσοστό στις περισσότερες δημοσκοπήσεις που έχουν διενεργηθεί από την αρχή της χρονιάς, χωρίς κανένα από τα δύο να αποκτά και να συντηρεί ένα σταθερό προβάδισμα πάνω από το τυπικό ποσοστό στατιστικού σφάλματος των ερευνών αυτού του είδους, το 3%.

Η δημοσκόπηση της ComRes κατέδειξε επίσης ότι οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες, οι ελάσσονες εταίροι της κυβέρνησης συνασπισμού, συγκεντρώνουν το 7%, το αντιευρωπαϊκό Κόμμα Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) 11% και οι Πράσινοι 6%.

Οι δημοσκοπήσεις υποδεικνύουν επίσης ότι κανένα από τα δύο μεγάλα κόμματα της Βρετανίας δεν θα καταφέρει να εξασφαλίσει την πλειοψηφία των 650 εδρών του κοινοβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση