GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρετανία: Με μια μονάδα προηγούνται οι Εργατικοί

Ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Μαΐου στη Βρετανία το Εργατικό Κόμμα (αξιωματική αντιπολίτευση) διατηρεί οριακό προβάδισμα, μίας...

Βρετανία: Με μια μονάδα προηγούνται οι Εργατικοί

Ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Μαΐου στη Βρετανία το Εργατικό Κόμμα (αξιωματική αντιπολίτευση) διατηρεί οριακό προβάδισμα, μίας εκατοστιαίας μονάδας, έναντι των Συντηρητικών του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας YouGov για την εφημερίδα The Sun η οποία δημοσιεύθηκε χθες Δευτέρα.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση αυτή, το 35% των ψηφοφόρων οι οποίοι ερωτήθηκαν απάντησαν ότι θα ψηφίσουν τους Εργατικούς και το 34% τους Συντηρητικούς.

Το αντιευρωπαϊκό Κόμμα της Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου συγκεντρώνει το 13% των προθέσεων ψήφου, ποσοστό που παρέμεινε αμετάβλητο.

Τα δύο μεγάλα κόμματα στη Βρετανία εμφανίζονται, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται από τις αρχές της χρονιάς, να οδεύουν σε μια εξαιρετικά αμφίρροπη εκλογική μάχη και κανένα από τα δύο δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα προβάδισμα μεγαλύτερο του συνηθισμένου ποσοστού του στατιστικού λάθους των δημοσκοπήσεων (±3%).

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ούτε οι Συντηρητικοί ούτε οι Εργατικοί μοιάζει πιθανό να εξασφαλίσουν την πλειοψηφία στη Βουλή των 650 εδρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση