GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bloomberg: Η Μέρκελ θα αποτρέψει πάση θυσία το Grexit

Τα βήματα συμβιβασμού από Ελλάδα και Βρυξέλλες φαίνεται πως αποδίδουν καρπούς, καθώς σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, οι Ευρωπαίοι ηγέτ...

Bloomberg: Η Μέρκελ θα αποτρέψει πάση θυσία το Grexit
Τα βήματα συμβιβασμού από Ελλάδα και Βρυξέλλες φαίνεται πως αποδίδουν καρπούς, καθώς σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, οι Ευρωπαίοι ηγέτες, με προεξέχουσα την Άνγκελα Μέρκελ, είναι διατεθειμένοι να αποτρέψουν πάση θυσία το Grexit.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το αμερικανικό δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται ανώτερους αξιωματούχους της ΕΕ, οι ηγέτες των κυριότερων χωρών της Ευρωζώνης εμφανίζονται έτοιμοι να αποτρέψουν το Grexit, εφόσον ο Αλέξης Τσίπρας δείξει πρόθυμος να υλοποιήσει ένα μέρος – και όχι το σύνολο – των απαιτούμενων μεταρρυθμίσεων.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Άνγκελα Μέρκελ θα ηγηθεί των προσπαθειών προκειμένου να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη.
«Στο Βερολίνο εξετάζεται κάθε σενάριο, προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο με την Ελλάδα και να αποτραπεί το Grexit» αναφέρουν οι πηγές, μιλώντας στο Bloomberg.
Μάλιστα, όπως προσθέτουν, οι Ευρωπαίοι εμφανίζονται πρόθυμοι να επιδείξουν περαιτέρω ευελιξία απέναντι στην Ελλάδα, προκειμένου να αποφευχθεί το Grexit.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση