GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bloomberg: Επιστροφή στην πραγματικότητα για τον Έλληνα Πρωθυπουργό

Όταν το αεροπλάνο του προσγειωθεί στην Αθήνα, ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα πρέπει να επιστρέψει γρήγορα στην πραγματικότητα, α...

Bloomberg: Επιστροφή στην πραγματικότητα για τον Έλληνα Πρωθυπουργό

Όταν το αεροπλάνο του προσγειωθεί στην Αθήνα, ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα πρέπει να επιστρέψει γρήγορα στην πραγματικότητα, αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά του το Bloomberg.

Οι συνομιλίες με τον Πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, στη Μόσχα την Τετάρτη, εστίασαν σε έναν προτεινόμενο ενεργειακό αγωγό, σε μελλοντικές επενδύσεις και στις κυρώσεις της ΕΕ σε βάρος της Ρωσίας λόγω της σύγκρουσης στην Ουκρανία, σε μια συνάντηση που είχε απορριφθεί πριν καν ξεκινήσει από τη Γερμανία και τη Γαλλία ως δευτερεύουσας σημασίας.

Με μια πληρωμή προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο την Πέμπτη να μειώνει ακόμα περισσότερο τα διαθέσιμα της χώρας, η Ελλάδα θα πρέπει να βασιστεί στις διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές της για μια οικονομική σανίδα σωτηρίας, αναφέρει το πρακτορείο.

Με μηνιαίο λογαριασμό περίπου 1,5 δισ. ευρώ σε συντάξεις και μισθούς, Έλληνες αξιωματούχοι δηλώνουν αυτή την εβδομάδα ότι έχουν θέσει ως στόχο την συνάντηση των υπουργών Οικονομικών στις 24 Απριλίου ως προθεσμία για την έγκριση νέων χρημάτων, προσθέτει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση