GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέοι κεραυνοί Σόιμπλε...

Η ελληνική κυβέρνηση που προέκυψε από τις εκλογές του Ιανουαρίου “κατέστρεψε” την πρόοδο που είχε επιτευχθεί προηγουμένως, τόνισε ο Γε...

Σόιμπλε: Η κυβέρνηση Τσίπρα κατέστρεψε όλη την προηγούμενη πρόοδο
Η ελληνική κυβέρνηση που προέκυψε από τις εκλογές του Ιανουαρίου “κατέστρεψε” την πρόοδο που είχε επιτευχθεί προηγουμένως, τόνισε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μιλώντας σε συνέδριο του ινστιτούτου Brookings στη Νέα Υόρκη.

Ο Σόιμπλε σχολίασε πως η Ελλάδα βρίσκεται σε μία “πολύ δύσκολη” κατάσταση και παρουσιάζει μεγαλύτερα προβλήματα από τις άλλες χώρες της Ευρωζώνης, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι κανείς δεν περιμένει ότι στην επόμενη συνεδρίαση του Eurogroup, στις 24 Απριλίου, θα υπάρξει λύση για την Ελλάδα.

Πάντως, υποστήριξε πως τα προβλήματα της Ελλάδας δεν αποτελούν απειλή για την παγκόσμια οικονομία, καθώς οι αγορές έχουν συνυπολογίσει όλα τα σενάρια για την Ελλάδα, και δεν υπάρχει κίνδυνος εξάπλωσης της κρίσης στις άλλες χώρες της ζώνης του ευρώ, ακόμα και στο χειρότερο σενάριο.

"Αν δούμε την Ελλάδα, δεν αποτελεί μεγάλο μέρος της οικονομίας της Ευρωζώνης ως συνόλου. Οι περισσότεροι συμμετέχοντες στις χρηματαγορές μάς λένε ότι οι αγορές έχουν ήδη κοστολογήσει οτιδήποτε ενδέχεται να συμβεί. Δεν μπορεί κανείς να δει οποιαδήποτε μετάδοση", υπογράμμισε ο Γερμανός υπουργός.

"Προς το παρόν δεν έχουμε μια λύση και δεν πιστεύω ότι θα βρούμε μία την επόμενη εβδομάδα", δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση