GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το δείπνο Σαμαρά στην Κηφισιά και το "come back" α λα Σαρκοζί

Στο εστιατόριο "Βασίλης" στην Κηφισιά δείπνησε χθες το βράδυ ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς μαζί με τους 12 νεοεκλεγέντες...

Το δείπνο Σαμαρά στην Κηφισιά και το

Στο εστιατόριο "Βασίλης" στην Κηφισιά δείπνησε χθες το βράδυ ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς μαζί με τους 12 νεοεκλεγέντες βουλευτές του κόμματος.

Μάλιστα ο κ. Σαμαράς φέρεται να είπε στους βουλευτές ότι: "Και ο Σαρκοζί έκανε come back", δείχνοντας ότι και αυτό ελπίζει στο δικό του.

Ο πρόεδρος της ΝΔ θέλησε να έχει προσωπική επαφή με τα νέα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, από τα οποία περιμένει πολλά στη νέα -δύσκολη- κοινοβουλευτική περίοδο, γράφει σήμερα το"Έθνος".

Η κουβέντα ήταν μεν χαλαρή, αλλά ετέθησαν όλα τα τρέχοντα ζητήματα. Ο πρώην πρωθυπουργός δεν έκρυψε την ανησυχία του για τις εξελίξεις και επαναλάμβανε διαρκώς ότι πρέπει να υπάρξει συμφωνία και μάλιστα άμεσα.

Για τα γεγονότα που σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στη Βουλή, είπε ότι "είναι πρωτόγνωρα" και πως πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις να βάλουν "φρένο" σε αυτά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση