GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eπιστρέφει ο Σλότερ για στα επόμενα παιχνίδια της Euroleague

Η ανωτερότητα της ΤΣΣΚΑ δεν άφησε περιθώρια στον Παναθηναϊκό στη Μόσχα και πλέον η σειρά των προημιτελικών μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ. Οι «πρ...

Eπιστρέφει ο Σλότερ για στα επόμενα παιχνίδια της Euroleague Η ανωτερότητα της ΤΣΣΚΑ δεν άφησε περιθώρια στον Παναθηναϊκό στη Μόσχα και πλέον η σειρά των προημιτελικών μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» έχουν εξαιρετικά δύσκολο έργο απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, ωστόσο θα κάνουν την ύστατη προσπάθεια να μειώσουν τη σειρά, ή έστω τούτη τη φορά να μην πέσουν αμαχητί.

Σε αυτή τους την προσπάθεια ελπίζεται ότι θα έχουν και τον Έι Τζέι Σλότερ, του οποίου η απουσία ήταν εμφανής -ειδικά από τη στιγμή που ο ΝτεΜάρκους Νέλσον δεν μπόρεσε να επωμιστεί σημαντικό ρόλο απέναντι στους Μοσχοβίτες.

Ο Αμερικανός γκαρντ ακολούθησε μέρος του προγράμματος της ομάδας το Σάββατο κι αν όλα πάνε καλά, τη Δευτέρα θα επιστρέψει στη 12άδα. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα έχει μια ακόμα λύση, καθώς ο Λευτέρης Μποχωρίδης ανέκαμψε από την θλάση που είχε υποστεί στο γαστροκνήμιο. 

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση