ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Ο Βασίλης Λεβέντης εν δράσει: Αναλύει τις συνέπειες ενός πιθανού Grexit και προβλέπει εμφύλιο....

Share it:
"Ο λαός θεώρησε ότι η Μέρκελ φταίει που καταστρεφόμαστε ενώ στην ουσία μπαίνανε βάρβαροι φόροι ίσα ίσα για να πληρώνουμε τα ομόλογα", είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στην εκπομπή on Camera.
"Ο Σαμαράς δεν είναι κακός άνθρωπος που μισούσε την Ελλάδα απλά ήθελε να μην πτωχεύσει η χώρα. ;Oταν έλεγε ομόλογο, σφιγγότανε και σφιγγόμενος, έσφιγγε τους Έλληνες", σημείωσε ενώ αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα είπε: "Ο Τσίπρας πάλι είπε αυτό που ο Λεουτσάκος ότι εγώ θα πληρώνω τους Έλληνες και α περισσεύουν λεφτά, θα δίνω στους δανειστές. Όμως το αν περισσεύουν λεφτά σημαίνει πως ότι όταν δεν θα δώσεις στο ομόλογο, δε θα το πληρώσεις, εκείνη την ώρα τετέλεσται η οικονομία. Και όταν τετέλεσται η οικονομία σημαίνει πως δε θα σου έρθει η σύνταξη, δε θα σου έρθει ο μισθός τον επόμενο μήνα, φάρμακα είναι αμφίβολο αν θα έχεις, βενζίνη το ίδιο.. δηλαδή όλα αυτά που συνοδεύουν τη δραχμή, το να τυπώσουμε νέο νόμισμα εθνικό είναι κάποια πράγματα ότι δε θα μας εμπιστευτεί πλέον όλος ο κόσμος και θα λέει να δίνετε εμπορεύματα στην Ελλάδα μόνο με μετρητά".
"Στα εισαγόμενα προϊόντα πχ θα πει ο Ολλανδός που στέλνει το τυρί ενώ πρότινος έπαιρνα γραμμάτια έξι μηνών, τώρα φοβάμαι ότι δε θα με πληρώνουνε, άρα μετρητοίς. Αυτό το μετρητοίς θα αρχίσει σιγά σιγά στην αγορά να υπάρχει στενότητα σε όλα τα είδη", τόνισε και προσέθεσε "Μόνο οι πλούσιοι θα μπορούν να αγοράζουν τυρί, γάλα γιατί ο φτωχός μέχρι να προμηθευτεί δραχμές μέχρι, μέχρι.. θα έχει γίνει εμφύλιος!"."Μέχρι να προμηθευτούμε όλοι δραχμές θα γίνει εμφύλιος, δεν θα γίνεται όλοι να έχουμε δραχμές την επόμενη μέρα", υπογράμμισε.
"Θα θέλεις γάλα για το παιδί σου, δεν θα το βρίσκεις παρά μόνο αν έχεις λεφτά να το βρεις στη μαύρη αγορά. Αυτό θα πει μαύρη αγορά, διαμορφώνεται μια τεχνική έλλειψη και μόνο οι έχοντες περισσότερα λεφτά θα βρίσκουν τη βενζίνη πχ", είπε.
"Το δύσκολο είναι το μεταβατικό στάδιο από το ευρώ στη δραχμή. όλοι που μας στέλνουν εμπορεύματα με γραμμάτια θα ζητάνε μετρητοίς και όσοι έχουν βγάλει τα λεφτά στο εξωτερικό θα τετραπλασιαστεί η αξία τους, όσοι τα έχουν εδώ μέσα θα πάει στο ένα τρίτο η αξία τους, θα χάσουν το 60%.
"Δηλαδή οι φτωχοί που τα έχουν εδώ θα χάσουν τα λεφτά τους, οι απατεώνες που τα βγάλαν έξω θα τα τετραπλασιάσουν και Η κάθε οικογένεια δε θα βρίσκει αγαθά για το παιδί της", είπε.
Share it:
Reactions:

Ενωση Κεντρώων

Πολιτικά

Πρώτη Σελίδα

Hotnews

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση