GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H F1 στα σχολεία

Η Kosmocar στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, συμμετείχε ως χορηγός στην προσπάθεια ομάδας μαθητών της β’ τάξης Λυκείου του ...

H F1 στα σχολεία

Η Kosmocar στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, συμμετείχε ως χορηγός στην προσπάθεια ομάδας μαθητών της β’ τάξης Λυκείου του Αρσακείου σχολείου Ψυχικού, η οποία διαγωνίσθηκε στα προκριματικά του  Εθνικού  διαγωνισμού “F1 in Schools”. 

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο διαγωνισμό τεχνολογίας  στον κόσμο κι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για την ενίσχυση του ενδιαφέροντος των μαθητών για τις Φυσικές Επιστήμες, τις Νέες Τεχνολογίες, τη Μηχανική και τα Μαθηματικά.

Οι ομάδες που συμμετείχαν σχεδίασαν και κατασκεύασαν ένα πρωτότυπο μικρό μονοθέσιο, με συγκεκριμένες προδιαγραφές ως προς τις διαστάσεις, το βάρος και την μετάδοση της κίνησης.

 

Η εταιρική κουλτούρα της εταιρίας  αντικατοπτρίζεται  μέσα από  την προσπάθεια  της ομάδας,  που θέτοντας  έναν υψηλό στόχο πέραν των μαθητικών δραστηριοτήτων, εργάστηκε με  ομαδικότητα, ανέπτυξε νέες δεξιότητες  και γνώσεις,  συνεργάστηκε αρμονικά με τρίτους όπως τους χορηγούς, τους προμηθευτές και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο της.  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση