GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H SYM δίνει ένα σκούτερ δώρο

Ένας τυχερός μεταξύ όσων βρεθούν την Κυριακή στις 19.00 στο περίπτερο της SYM στο Scooter Moto Festival, θα έχει την ευκαιρία να κερδ...

H SYM δίνει ένα σκούτερ δώρο
Ένας τυχερός μεταξύ όσων βρεθούν την Κυριακή στις 19.00 στο περίπτερο της SYM στο Scooter Moto Festival, θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει ένα scooter της εταιρείας.

Η SYM, στα πλαίσια της έκθεσης θα παρουσιάσει το νέο της μοντέλο Symphony ST200i. Στα πλαίσια της παρουσίασης του νέου μοντέλου της, η εταιρεία πραγματοποιεί μια κλήρωση για όσους θα παραβρεθούν στο περίπτερο το βράδυ της Κυριακής.

Κάθε επισκέπτης θα μπορεί να συμπληρώνει απλά μια φόρμα συμμετοχής και αυτόματα θα μπαίνει στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής 27/4 στις 19.00.

Η συμμετοχή στην κλήρωση μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή στο περίπτερο της SYM, κατά τη διάρκεια του Scooter Moto Festival που πραγματοποιείται από τις 24 έως τις 27/04 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Ωστόσο το δώρο που είναι ένα scooter Crox 50 της SYM, θα κληρωθεί σε κάποιον που θα είναι παρών κατά τη στιγμή της κλήρωσης. Εάν ο τυχερός απουσιάζει, η κλήρωση θα συνεχίζεται μέχρι να ακουστεί το «παρών»!




 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση