GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Διαβάτη για Ρουβά: ''Ας κάνει ό,τι θέλει. Κι εγώ είχα ένα σκυλί που τραγουδούσε το Φέρτε μου ένα μαντολίνο''

Θέμα συζήτησης έγινε πριν λίγους μήνες το ξέσπασμα της Χρυσούλας Διαβάτη στα Θεατρικά Βραβεία ''Κάρολος Κουν'', η άρνησή...

Θέμα συζήτησης έγινε πριν λίγους μήνες το ξέσπασμα της Χρυσούλας Διαβάτη στα Θεατρικά Βραβεία ''Κάρολος Κουν'', η άρνησή της να πάρει το δικό της βραβείο και η αποστομωτική απάντηση του Σάκη Ρουβά μετά την βράβευσή του για το αρχαίο δράμα.
Ακολούθησαν δηλώσεις επί δηλώσεων για λίγες ημέρες, με γνωστά ονόματα από το καλλιτεχνικό στερέωμα να παίρνουν θέση επί του ζητήματος.
Το πρωί της Παρασκευής, η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής ''Mega με Μία''. Όταν ρωτήθηκε από τον Μάρκο Σεφερλή για το ποια είναι η άποψή της σχετικά με την απόφαση του Σάκη Ρουβά να ερμηνεύσει Μίκη Θεοδωράκη, είπε:
''Ο καθένας μπορεί αν χορεύει να τραγουδάει, ποιος θα τον εμποδίσει; Εγώ θυμάμαι ένα σκυλάκι που είχαμε που όταν παιζόταν το 'Φέρτε μου ένα μαντολίνο', τραγούδαγε κι εκείνο. 'Φέρτε μου ένα μαντολίνο Χατζιδάκι' Δεν κρίνεις κανέναν. Ας κάνει ότι θέλει. Αφού ο Θεοδωράκης το δίνει. Όλοι δεν τραγούδησαν; Τι σημασία έχει; Όχι, δεν επεμβαίνω σε αυτά. Αυτά αφορούν άλλους, όχι εμένα. Στον χώρο μου να μην έρθει'', είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση