GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαζικοί αποκεφαλισμοί Χριστιανών από τους τζιχαντιστές του ISIS

Ακόμη ένα βίντεο που προκαλεί φρίκη έδωσαν στη δημοσιότητα τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος. Το βίντεο που δημοσιεύεται σε τ...

Μαζικοί αποκεφαλισμοί Χριστιανών από τους τζιχαντιστές του ISIS

Ακόμη ένα βίντεο που προκαλεί φρίκη έδωσαν στη δημοσιότητα τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος. Το βίντεο που δημοσιεύεται σε τζιχαντιστικές σελίδες δείχνει μαχητές της εξτρεμιστικής οργάνωσης να εκτελούν τουλάχιστον 30 άνδρες, σύμφωνα με το ΙΚ, οι άνδρες είναι Χριστιανοί της Αιθιοπίας.

Το βίντεο έχει διάρκεια 29 λεπτά. Σε αυτό φαίνονται δυο παράλληλες εκτελέσεις: 12 άνδρες που οι τζιχαντιστές τους κόβουν το λαιμό μπροστά στη θάλασσα σε μια παραλία της Λιβύης και ακόμη μια εκτέλεση, 16 ανδρών, τους οποίους οι τζιχαντιστές πυροβολούν στο κεφάλι, σε μια ερημική περιοχή. Στο βίντεο οι τζιχαντιστές παρουσιάζουν τα θύματά τους ως μέλη "της εχθρικής Αιθιοπικής Εκκλησίας".

Στα μέσα Φεβρουαρίου, το ΙΚ είχε δημοσιοποιήσει ένα βίντεο που έδειχνε τον αποκεφαλισμό σε μια παραλία 21 ανδρών, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν Αιγύπτιοι Κόπτες, και ήταν σκηνοθετημένο παρόμοια με το βίντεο που δημοσιοποιήθηκε σήμερα.

Οι 12 άνδρες, ντυμένοι με πορτοκαλί στολές, σαν αυτές των θανατοποινιτών, οδηγούνται στην παραλία όπου υποχρεώνονται να ξαπλώσουν στο έδαφος και αποκεφαλίζονται με μαχαίρι. Παράλληλα, σε μια ερημική περιοχή, 16 άνδρες ντυμένοι με μαύρες στολές εκτελούνται με πυροβολισμούς εξ επαφής.

Ένας άνδρας ντυμένος στα μαύρα μιλάει στα αγγλικά ενώ οι άλλοι δήμιοι, ένας πίσω από κάθε κρατούμενο, φορούν στρατιωτικές στολές και σιωπούν. Όλοι φορούν κουκούλες. "Το μουσουλμανικό αίμα που χύνεται από τα χέρια των θρησκειών σας δεν είναι φθηνό", λέει ο μαυροντυμένος άνδρας κοιτάζοντας την κάμερα.

Πριν από τις εκτελέσεις υπάρχουν εικόνες ανθρώπων, οι οποίοι παρουσιάζονται ως Χριστιανοί της Συρίας και εξηγούν πως οι τζιχαντιστές τους έδωσαν την επιλογή να ασπασθούν το Ισλάμ ή να πληρώσουν και πως αυτοί αποφάσισαν να τους δώσουν χρήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση