GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mαθητής σκότωσε δάσκαλο με βαλλίστρα σε λύκειο της Βαρκελώνης!

Ένας εκπαιδευτικός έπεσε νεκρός ενώ άλλοι τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από επίθεση σε λύκειο της Βαρκελώνης, στην Ισπανία. Σύμ...

Mαθητής σκότωσε δάσκαλο με βαλλίστρα σε λύκειο της Βαρκελώνης!

Ένας εκπαιδευτικός έπεσε νεκρός ενώ άλλοι τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από επίθεση σε λύκειο της Βαρκελώνης, στην Ισπανία. Σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης πραγματοποίησε επίθεση με βαλλίστρα, ρίχνοντας θανατηφόρες βολές μέσα στο σχολείο.

"Ένας καθηγητής είναι νεκρός", πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. Το περιφερειακό τηλεοπτικό δίκτυο Cataluna TV3 μετέδωσε ότι ο μαθητής πραγματοποίησε την επίθεση με βαλλίστρα, ενώ το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων EFE μετέδωσε ότι ο δράστης της επίθεσης έφερε μαχαίρι.

"Ο ύποπτος είναι κάτω των 14 ετών. Η αστυνομία τον έχει αναγνωρίσει, αλλά δεν μπορεί να προχωρήσει στην σύλληψή του, καθώς, επειδή είναι κάτω των 14 ετών, δεν μπορεί νομικά να τού ασκήσει δίωξη", διευκρίνισε ο εκπρόσωπος. Προς το παρόν ο ανήλικος "φρουρείται" από την αστυνομία στο σχολείο.

Η επίθεση αυτή σημειώθηκε στο σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Joan Fuster της Βαρκελόνης γύρω στις 09:20 τοπική ώρα (10:20 ώρα Ελλάδος), λίγο μετά την έναρξη των μαθημάτων.

"Επίσης 4 άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά", πρόσθεσε ο εκπρόσωπος, σημειώνοντας ότι οι πληροφορίες γύρω από το περιστατικό είναι ακόμη συγκεχυμένες.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας που επικαλείται το Ρόιτερς, ο εκπαιδευτικός που σκοτώθηκε είναι άνδρας και μεταξύ των τραυματιών βρίσκονται μαθητές. Επίσης σύμφωνα με τον ίδιο, κανένας από αυτούς δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.
Πολλές ομάδες της αστυνομίας και σωστικά συνεργεία έχουν σπεύσει στην περιοχή μετά την επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση