GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δωρεάν προσφέρει η Microsoft το Office 365 σε ΜΚΟ

Δωρεάν θα προσφέρει το Office 365 σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις η Microsoft Ελλάς. Η εταιρεία - κολοσσός στο χώρο της τεχνολογίας, ανακ...

Δωρεάν προσφέρει η Microsoft το Office 365 σε ΜΚΟ

Δωρεάν θα προσφέρει το Office 365 σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις η Microsoft Ελλάς. Η εταιρεία - κολοσσός στο χώρο της τεχνολογίας, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Global Sustain.

Μερικά από τα πλεονεκτήματα του προγράμματος που παρουσιάστηκαν σε σχετική εκδήλωση, είναι η αύξηση παραγωγικότητας, η ευελιξία, και η αυτοματοποίηση διαδικασιών, τα οποία μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά στην εκπλήρωση της αποστολής του κάθε οργανισμού.

Η Microsoft Ελλάς πραγματοποιεί την εκδήλωση, η οποία αποτελεί πλέον θεσμό, κάθε χρόνο, από το 2009, στοχεύοντας στην ενημέρωση των οργανισμών σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία μπορεί να συμβάλλει στο έργο τους, εξασφαλίζοντας δωρεάν λογισμικό. Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 100 μη κυβερνητικοί και μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί με κοινωνική δράση έχουν αξιοποιήσει τη δυνατότητα αυτή στην Ελλάδα και έχουν αποκτήσει δωρεάν προϊόντα λογισμικού από τη Microsoft.

Σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε η Microsoft, οι MKO που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της Microsoft και να αποκτήσουν δωρεάν τη σουίτα Office 365, έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τη δοκιμαστική έκδοση στην ηλεκτρονική διεύθυνση εδώ. Βασικό κριτήριο για την επιλογή του μη κερδοσκοπικού προγράμματος της Microsoft, είναι η αναγνώριση των μη κερδοσκοπικών και μη κυβερνητικών οργανισμών ως κοινωφελείς, και στο πλαίσιο αυτό θα πρέπει να πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την αυτή την ιστοσελίδα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση