GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα σούπερ model σε φυλακή του Πακιστάν

Εδώ και 2 εβδομάδες, ένα γνωστό σούπερ model από το Πακιστάν, η 23χρονη Ayyan Ali βρίσκεται έγκλειστη σε φυλακή της χώρας και οι δικοί ...

Ένα σούπερ model σε φυλακή του Πακιστάν

Εδώ και 2 εβδομάδες, ένα γνωστό σούπερ model από το Πακιστάν, η 23χρονη Ayyan Ali βρίσκεται έγκλειστη σε φυλακή της χώρας και οι δικοί της αλλά και ανθρωπιστικές οργανώσεις εκφράζουν φόβους για τις συνθήκες κράτησης της.

Σύμφωνα με το BBC, η 23χρονη συνελήφθη στις 14 Μαρτίου, στο αεροδρόμιο του Ισλαμαμπάντ, με την κατηγορία του ξεπλύματος χρημάτων αφού είχε στις βαλίτσες της 500.000 δολάρια. Ο νόμος της χώρας προβλέπει ότι δεν μπορεί κανείς να βγάλει στο εξωτερικό περισσότερα από 10.000 δολάρια.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι τα χρήματα αυτά τα έχει κερδίσει νόμιμα, μετά από αγοραπωλησίες ακινήτων που διέθετε και ότι δεν γνώριζε το νόμο για το χρηματικό όριο των 10.000 δολαρίων.

Εάν καταδικαστεί, η γυναίκα είναι αντιμέτωπη με 14 χρόνια φυλάκισης. Ήδη πάντως απορρίφθηκε το αίτημα της για αποφυλάκιση με εγγύηση.

Η Ayyan ξεκίνησε την καριέρα της στα 16 της χρόνια και γρήγορα αναδείχτηκε το πιο καλοπληρωμένο μοντέλο του Πακιστάν. Μάλιστα υπήρχαν φήμες ότι θα εκπροσωπούσε τη χώρα στο διαγωνισμό ομορφιάς για τον τίτλο Μις Κόσμος.

Επίσης κάνει καριέρα σαν τραγουδίστρια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση