GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Δεν μου αρέσουν οι Nirvana" λέει η κόρη του Kurt Cobain

Είκοσι χρόνια έχουν περάσει από την αυτοκτονία του Kurt Cobain και η κόρη του, Frances Bean Cobain μίλησε πρώτη φορά για τον πατέρα της. Σε ...

Δεν μου αρέσουν οι Nirvana λέει η κόρη του Kurt Cobain

Είκοσι χρόνια έχουν περάσει από την αυτοκτονία του Kurt Cobain και η κόρη του, Frances Bean Cobain μίλησε πρώτη φορά για τον πατέρα της.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Rolling Stone δήλωσε ότι δεν είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια των Nirvana. «Δεν μου αρέσουν πολύ οι Nirvana», είπε χαρακτηριστικά η κόρη του θρυλικού μέλους του συγκροτήματος.

Όσο για την αυτοκτονία του πατέρα της τόνισε: «Αν είχε ζήσει θα είχα έναν μπαμπά. Θα ήταν μία εκπληκτική εμπειρία για μένα. Δυστυχώς εγκατέλειψε την οικογένειά του με τον πιο απαίσιο τρόπο».

Μπορεί η Frances να μη δηλώνει θαυμάστρια των Nirvana ωστόσο παραδέχθηκε ότι κάθε φορά που ακούει το τραγούδι «Dumb» κλαίει. «Είναι μία απογυμνωμένη εκδοχή της αντίληψης που είχε ο Kurt για τον εαυτό του», είπε. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση