ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

O δήμος Ιλίου μαζεύει φάρμακα για άτομα που τα χρειάζονται

Share it:
O δήμος Ιλίου μαζεύει φάρμακα για άτομα που τα χρειάζονται

Ο Δήμος Ιλίου και οι Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας προγραμματίζουν για τον μήνα Απρίλιο την υλοποίηση Δράσης Συλλογής Φαρμάκων.

Στο χώρο θα στηθεί ειδικό περίπτερο όπου θα πραγματοποιείται:

Συλλογή Φαρμάκων για τις ανάγκες του Κοινωνικού Φαρμακείου

Διανομή έντυπου υλικού & ενημέρωση κοινού για τις υπηρεσίες της Δομής.

Τα φάρμακα που θα συλλέγονται μπορεί να προέρχονται από το προσωπικό φαρμακείο των πολιτών και δεν θα πρέπει να είναι ληγμένα, είτε να αγοραστούν από Φαρμακεία ειδικά για τον σκοπό αυτό. 

Ιδιαίτερα χρήσιμα για τη λειτουργία του Φαρμακείου είναι τα απλά αντιπυρετικά και αναλγητικά, στα οποία εμφανίζεται έλλειψη. 

Δεκτές ανοιχτές συσκευασίες φαρμάκων τα οποία ΔΕΝ έχουν λήξει, (παυσίπονα, αντιαλλεργικά, αντιβιοτικά χάπια) καθώς επίσης και παραφαρμακευτικό υλικό όπως γάζες, επιθέματα κτλ.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι και η πιο μικρή προσφορά έχει τεράστια αξία για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Φαρμακείου.
Επικοινωνία: 
Κάλχου 64 & Ικάρου 28, 13122 Ίλιον
Τηλ.: 210 2612603
 E-mail: edra.farmakeio@gmail.com 
Url: www.domesilion.gr
Share it:
Reactions:

Καλή Είδηση

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση