GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τζoρτζ Κλούνεϊ στον Μαραθώνιο του Λονδίνου

Τον Τζoρτζ Κλούνεϊ θα δούμε, κατά πάσα πιθανότητα, στον Μαραθώνιο του Λονδίνου που θα γίνει το 2016 αφού έχασε το στοίχημα που έβαλε με...

Ο Τζoρτζ Κλούνεϊ στον Μαραθώνιο του Λονδίνου

Τον Τζoρτζ Κλούνεϊ θα δούμε, κατά πάσα πιθανότητα, στον Μαραθώνιο του Λονδίνου που θα γίνει το 2016 αφού έχασε το στοίχημα που έβαλε με το μοντέλο Κρίστι Τέρλινγκτον.

Σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Τζoρτζ κα η Κρίστι έβαλαν στοίχημα ότι εκείνος, θα τρέξει στον Μαραθώνιο την επόμενη χρονιά, αν στο σημερινό αγώνα η Κρίστι τερμάτιζε σε λιγότερες από τέσσερις ώρες.

Για κακή τύχη του Κλούνεϊ, αλλά για καλή τύχη των απανταχού θαυμαστριών και θαυμαστών του, η Κρίστι κατάφερε να τερματίσει σε τρεις ώρες και 45 λεπτά.Έτσι λοιπόν, αν ο διάσημος ηθοποιός κρατήσει το λόγο του, θα πρέπει του χρόνου να τρέξει στον Μαραθώνιο του Λονδίνου.

Η Κρίστι πήρε μέρος στον αγώνα για να συγκεντρωθούν χρήματα για την φιλανθρωπική οργάνωση Every Mother Counts. Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα Express, πριν αρχίσει ο αγώνας, η Κρίστι παραδέχθηκε την πρόθεση του Κλούνεϊ να τρέξει στον επόμενο Μαραθώνιο, ύστερα από δική της παρότρυνση.

Αλλά το μοντέλο του Κάλβιν Κλάιν δεν ήταν η μόνη που φόρεσε σήμερα τα παπούτσια της και έτρεξε στους δρόμους του Λονδίνου.Μαζί της έτρεξαν ο ηθοποιός Κρις Έβανς, ο οδηγός αυτοκινήτων Τζέισον Μπάτον, τα αστέρια της σειράς «Made In Chelsea», Όλιβερ Προυντλοκ και Ούγκο Τέιλορ, καθώς και ο γιος του Ντέιβιτν και της Βικτόρια Μπέκαμ, Ρόμεο, ο οποίος έτρεξε στην διαδρομή για παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση