GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oι ράμπο του ΣΔΟΕ κάνουν τα... μαντρόσκυλα σε πρόβατα που κατάσχεσαν

Ποιος είπε ότι στην Ελλάδα δεν συμβαίνουν κωμικοτραγικά πράγματα ακόμη και όταν έχουνε να κάνουμε με το ΣΔΟΕ;  Όπως μεταδίδει το lamiar...

Oι ράμπο του ΣΔΟΕ κάνουν τα... μαντρόσκυλα σε πρόβατα που κατάσχεσαν

Ποιος είπε ότι στην Ελλάδα δεν συμβαίνουν κωμικοτραγικά πράγματα ακόμη και όταν έχουνε να κάνουμε με το ΣΔΟΕ; 

Όπως μεταδίδει το lamiareport.gr, oι ράμπο του ΣΔΟΕ, που κανονικά ενόψει Πάσχα θα έπρεπε να κάνουν σαρωτικούς ελέγχους, φυλάνε τις νύχτες τα παράνομα πρόβατα που κατάσχεσαν από φορτηγό που τα μετέφερε από τα Τρίκαλα στην Ιτέα.

Όπως διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια του ελέγχου στη Δαμάστα της Λαμίας από τα 52 πρόβατα δεν είχε κανένα ενώτια (ηλεκτρονικά σκουλαρίκια), ενώ κάποια από αυτά δεν είχαν και τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα, τιμολόγια και δελτία αποστολής. Το φορτηγό κατασχέθηκε μαζί με τα πρόβατα και σχηματίσθηκε δικογραφία, ενώ προσωρινά μεταφέρθηκε στα σφαγεία Λαμίας.

Όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέχρι το πρωί της Παρασκευής κανείς δεν έχει αναλάβει την ευθύνη της φύλαξης, με αποτέλεσμα οι ράμπο του ΣΔΟΕ να κάνουν τους τσοπαναραίους και δυο μερόνυχτα τώρα να φυλάνε τα πρόβατα, αφού αν κάποιος κλέψει το φορτίο η ευθύνη είναι δική τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση