GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Online "ραβασάκια" σε 2,5 εκατ. ιδιοκτήτες οχημάτων χωρίς ΚΤΕΟ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ενεργοποίηση του συστήματος ηλεκτρονικής διασταύρωσης των στοιχείων για τα οχήματα που δεν έχουν περάσει α...

Online ραβασάκια σε 2,5 εκατ. ιδιοκτήτες οχημάτων χωρίς ΚΤΕΟ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ενεργοποίηση του συστήματος ηλεκτρονικής διασταύρωσης των στοιχείων για τα οχήματα που δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ σύμφωνα με πληροφορίες του Enikonomia.
Ο αριθμός των οχημάτων που «απέχουν» από τον θεσμό υπολογίζεται ότι ξεπερνούν τα 2,5 εκατομμύρια εκ των οποίων το 1 εκατ. αφορά σε δίκυκλα.
Ειδικότερα η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων αναμένεται πολύ σύντομα να διαπιστώσει τον ακριβή αριθμό των οχημάτων που δεν έχουν περάσει από Τεχνικό Έλεγχο ώστε στη συνέχεια να ειδοποιηθούν οι ιδιοκτήτες οχημάτων που «απέχουν» από το θεσμό και αν δεν συμμορφωθούν να τους επιβληθούν τα πρόστιμα που ορίζει ο νόμος.
Παράλληλα θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως από τον Ιανουάριο του 2013 οι έλεγχοι καταγράφονται στο ηλεκτρονικό σύστημα μηχανογράφησης τόσο από τα Ιδιωτικά όσο και από τα Δημόσια ΚΤΕΟ και σύμφωνα με στελέχη της αγοράς η διασταύρωση των στοιχείων είναι πολύ εύκολη καθώς σε ελάχιστο χρόνο μπορούν να διαπιστωθούν με απόλυτη ακρίβεια πόσα είναι τα οχήματα που δεν έχουν περάσει από Τεχνικό Έλεγχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση