GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκροί πέντε αντάρτες του PKK

Ο τουρκικός στρατός ανακοίνωσε ότι σκότωσε πέντε αντάρτες του PKK στην περιοχή Άγρι, στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας, σε συγκρούσεις που ...

Νεκροί πέντε αντάρτες του PKK

Ο τουρκικός στρατός ανακοίνωσε ότι σκότωσε πέντε αντάρτες του PKK στην περιοχή Άγρι, στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας, σε συγκρούσεις που θέτουν εν αμφιβόλω την εύθραυστη ειρηνευτική διαδικασία.

“Πέντε τρομοκράτες σκοτώθηκαν κι ένας τραυματίστηκε και συνελήφθη”, ανέφερε ο στρατός σε ανακοίνωσή του, επιβεβαιώνοντας ότι τέσσερις στρατιώτες τραυματίστηκαν στις εχθροπραξίες, τις σοβαρότερες των τελευταίων μηνών.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι αιματηρές μάχες απειλούν την ειρηνευτική διαδικασία ανάμεσα στην ισλαμοσυντηρητική κυβέρνηση και το PKK με σκοπό να τερματιστεί ο πόλεμος που ξέσπασε το 1984 και μέχρι σήμερα έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 40.000 ανθρώπους.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μόλις ανακοινώθηκαν οι τραυματισμοί των τεσσάρων στρατιωτών, κατηγόρησε το PKK ότι προσπαθεί να “δυναμιτίσει την ειρήνη στη χώρα και να σαμποτάρει την ειρηνευτική διαδικασία”.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση