GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος με άρθρο του Rolling Stone για βιασμό σε πανεπιστημιούπολη

Σάλος έχει προκληθεί στις ΗΠΑ αλλά και διεθνώς από ένα άρθρο του γνωστού περιοδικού Rolling Stone που αποκάλυπτε τον ομαδικό βιασμό μια...

Σάλος με άρθρο του Rolling Stone για βιασμό σε πανεπιστημιούπολη

Σάλος έχει προκληθεί στις ΗΠΑ αλλά και διεθνώς από ένα άρθρο του γνωστού περιοδικού Rolling Stone που αποκάλυπτε τον ομαδικό βιασμό μιας φοιτήτριας, με το ψευδώνυμο Τζάκι (Jackie), μέσα σε ένα σπίτι της αδελφότητας Phi Kappa Psi (ΦΚΨ), το 2012, στην πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου της Βιρτζίνια.

Το περιοδικό αναγκάστηκε να αποσύρει το αμφιλεγόμενο άρθρο, μετά από αστυνομική έρευνα που δεν βρήκε αποδείξεις για το βιασμό. Το περιστατικό υποτίθεται (σύμφωνα με τα γραφόμενα) ότι συνέβη το 2012. Ωστόσο, ο επικεφαλής της αστυνομικής έρευνας για το περιστατικό, Timothy Longo, υπογράμμισε πως επειδή δεν βρέθηκαν πειστήρια "δεν σημαίνει ότι δεν συνέβη κάτι τρομερό εκεί μέσα".

Καθώς όμως δεν υπήρξαν άλλα στοιχεία και μαρτυρίες, η συντάκτης του άρθρου "A Rape on Campus", Sabrina Erdely, αλλά και ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Will Dana αναγκάστηκαν να αποσύρουν το άρθρο και να ζητήσουν συγγνώμη από όλους όσους εθίγησαν από όσα γράφονταν σε αυτό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση