GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Συζητάμε με τη Ρωσία για τη συντήρηση των S-300

Η Ελλάδα διαπραγματεύεται με τη Ρωσία την αγορά πυραύλων για τα αντιπυραυλικά της συστήματα S-300 και τη συντήρησή τους, σύμφωνα με δηλ...

Καμμένος: Συζητάμε με τη Ρωσία για τη συντήρηση των S-300

Η Ελλάδα διαπραγματεύεται με τη Ρωσία την αγορά πυραύλων για τα αντιπυραυλικά της συστήματα S-300 και τη συντήρησή τους, σύμφωνα με δηλώσεις του Πάνου Καμμένου που επικαλείται το ρωσικό πρακτορείο RIA.

“Περιοριζόμαστε στην αντικατάσταση των πυραύλων”, αναφέρει ο κ. Καμμένος σύμφωνα με το RIA. “Υπάρχουν διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ρωσίας και της Ελλάδας για τη συντήρηση των συστημάτων... καθώς και για την αγορά νέων πυραύλων για τα συστήματα S-300”, προσθέτει.

Ερωτηθείς από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων για τις πληροφορίες του ρωσικού πρακτορείου, ο Πάνος Καμμένος διευκρίνισε ότι λόγος γίνεται αποκλειστικά και μόνο για τη συντήρηση και την τεχνική υποστήριξη των συστημάτων, που ήδη διαθέτουν οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

“Οι δηλώσεις μου ήταν επαρκώς σαφείς”, είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε ότι “συζητούμε με τη ρωσική πλευρά μόνο θέματα τεχνικής υποστήριξης και φυσικά αντικατάστασης των βλημάτων, που έχουν λήξει, στα υπάρχοντα συστήματα της εθνικής αεράμυνας, μεταξύ των οποίων είναι και συστήματα S-300. Tα υπόλοιπα είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας”.

Ο Πάνος Καμμένος είχε απόψε τηλεφωνική συνομιλία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο ενημέρωσε για τα αποτελέσματα των επαφών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση