GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιδού τα νέα Samsung Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge!

Σε μια εκδήλωση αποκλειστικά αφιερωμένη στην τεχνολογία έγιναν τα... αποκαλυπτήρια των νέων smartphones Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge ...

Ιδού τα νέα Samsung Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge!
Σε μια εκδήλωση αποκλειστικά αφιερωμένη στην τεχνολογία έγιναν τα... αποκαλυπτήρια των νέων smartphones Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge της Samsung στην Ελλάδα. Από σήμερα, Παρασκευή, τα νέα κινητά τηλέφωνα θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά.

Τα S6 και S6 Edge είναι κατασκευασμένα από γυαλί και μέταλλο για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, ενώ είναι εξοπλισμένα με εντυπωσιακή οθόνη 5,1 ιντσών ανάλυσης 1440x2560pixels (577 pixels per inch). Ενσωματωμένες στα δύο νέα μοντέλα είναι οι κάμερες υψηλής ανάλυσης 16Mpixels και 5Mpixels (κύρια και εμπρόσθια αντίστοιχα), ενώ ο χρόνος ενεργοποίησης της λειτουργίας τους είναι μόλις 0,7 δευτερόλεπτα.

Το λειτουργικό σύστημα που έχει επιλεγεί για τα νέα Galaxy είναι το Android 5.0 Lollipop της Google, που προσδίδει ελευθερία κινήσεων με πληθώρα νέων λειτουργιών και ρυθμίσεων.
Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα και χρηστικά χαρακτηριστικά των νέων «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων της Samsung είναι ότι με μόλις 10 λεπτά φόρτισης οι συσκευές έχουν τη δυνατότητα αυτονομίας έως και 4 ολόκληρες ώρες.

Μερικά ακόμα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά είναι ο επεξεργαστής 14nm με πλατφόρμα 64-bit, το νέο σύστημα μνήμης LPDDR4 και η μνήμη UFS 2.0 που προσφέρουν υψηλή απόδοση και αναβαθμισμένη ταχύτητα, με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.
Οι συσκευές θα είναι διαθέσιμες σε εκδόσεις των 32, 64 και 128GB.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση