GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Spiegel: Έρευνες στα γραφεία γιατρών όπου είχε απευθυνθεί ο Λούμπιτς

Oι Γερμανοί εισαγγελείς διεξήγαγαν έρευνες στα γραφεία 5 ιατρών στους οποίους φαίνεται πως απευθύνθηκε αναζητώντας βοήθεια ο Αντρέας Λο...

Spiegel: Έρευνες στα γραφεία γιατρών όπου είχε απευθυνθεί ο Λούμπιτς

Oι Γερμανοί εισαγγελείς διεξήγαγαν έρευνες στα γραφεία 5 ιατρών στους οποίους φαίνεται πως απευθύνθηκε αναζητώντας βοήθεια ο Αντρέας Λούμπιτς, ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους της Germanwings που φέρεται να προκάλεσε τη συντριβή του στις γαλλικές Άλπεις, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.

Το περιοδικό αποκαλύπτει ότι οι εισαγγελείς κατέσχεσαν ιατρικά αρχεία, επικαλούμενο μία περίληψη των ευρημάτων της εισαγγελίας. Το περιοδικό αναμένεται να δημοσιεύσει το σχετικό άρθρο αύριο.

Όταν ήλθε στο φως της δημοσιότητας το όνομα του Αντρέας Λούμπιτς, αρκετοί γιατροί προσήλθαν στις αρχές προκειμένου να δηλώσουν ότι ο 27χρονος τους είχε επισκεφθεί, σύμφωνα με το Spiegel.

Ο συγκυβερνήτης απευθύνθηκε σε ειδικούς τόσο του τομέα της νευρολογίας όσο και της ψυχιατρικής, προστίθεται, αν και δεν έχει διευκρινιστεί εάν η πληροφορία αυτή προέρχεται από τα ευρήματα της εισαγγελίας.

Το γραφείο του εισαγγελέα του Ντίσελντορφ, όπου ο Λούμπιτς διέθετε ένα διαμέρισμα, δεν έχει προβεί προς το παρόν σε κανένα σχόλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση