GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δυσφορία στο State Department για την επίσκεψη του Τσίπρα στη Μόσχα

Την αντίθεση του για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Ρωσία εξέφρασε αξιωματούχος του State Department. Σύμφωνα με πληροφορίες...

Δυσφορία στο State Department για την επίσκεψη του Τσίπρα στη Μόσχα

Την αντίθεση του για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Ρωσία εξέφρασε αξιωματούχος του State Department.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του ο Έλληνας δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου, η αντίθεση αυτή εκφράστηκε με σχόλιο που εστάλη μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, στο πλαίσιο της συμφωνίας των δυτικών χωρών να απομονώσουν τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και τη Ρωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αμερικανός αξιωματούχος που δεν κατονομάζεται, τονίζει ότι «έχουμε κάνει σαφές ότι αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για επαφές, ως να μην συμβαίνει τίποτα, με τη Ρωσία».

«Έχουμε τονίσει τη σημασία της ενότητας με τους Ευρωπαίους συμμάχους και εταίρους μας για να συνεχιστεί η πίεση στη Ρωσία ώστε να σταματήσει να τροφοδοτεί τις συγκρούσεις στην ανατολική Ουκρανία, μέσω της συνέχισης της στήριξης των φιλορώσων αυτονομιστών και να εφαρμόσει όλες τις δεσμεύσεις που ανέλαβε στο πλαίσιο των συμφωνιών του Μινσκ» φέρεται να δηλώνει ο Αμερικάνος αξιωματούχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση