GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα stick για να βγάζετε selfies με το tablet σας

Είτε προσπαθεί να φωτογραφίσει κανείς ένα διάσημο πανόραμα, ένα σημαντικό αξιοθέατο, έκθεμα σε μουσείο ή μνημείο σε κάποιο δημοφιλές τ...

Ένα stick για να βγάζετε selfies με το tablet σας
Είτε προσπαθεί να φωτογραφίσει κανείς ένα διάσημο πανόραμα, ένα σημαντικό αξιοθέατο, έκθεμα σε μουσείο ή μνημείο σε κάποιο δημοφιλές τουριστικό μέρος, οι πιθανότητες να εισβάλλει στο φόντο του ένα…selfie stick τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί πάρα πολύ.
Τα selfie sticks αποτελούν τη νέα μανία των τουριστών, οι οποίοι μπορούν πλέον να φωτογραφίζονται μόνοι τους μπροστά από καθετί που τραβά την προσοχή τους, χωρίς να έχουν την ανάγκη κανενός.
Και απ’ ό,τι φαίνεται η μανία αυτή αρχίζει να παίρνει… μεγαλύτερες διαστάσεις.
Η επόμενη γενιά sticks αφορά όχι μόνο τα κινητά τηλέφωνα, αλλά και τις μεγαλύτερες σε μέγεθος ταμπλέτες, όπως για παράδειγμα τα iPad.
Τα supersized sticks διαθέτουν ειδική κεφαλή σύνδεσης για τις ταμπλέτες, ενισχυμένο κοντάρι και τηλεχειριστήριο, αναφέρει η MailOnline και εκτείνονται μέχρι και σε ένα μέτρο απόσταση από το χρήστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση